Beleving van Klanten

„Mijn moeder nodigde mijn twee schoonzusjes en mij
uit voor een kleuranalyse bij
Beleef je kleur.
Een echte beleving! Niet alleen om het advies,
maar ook om te zien wat kleur kan doen:
de kragen werken echt en leiden tot
verrassende conclusies!
Ik heb mijn persoonlijke kleuren-
kaart nu altijd in mijn portemonnee,
zodat ik rekening kan houden met
de kleuren die mij flatteren”.
Anne

„Nicole, graag wil ik je bedanken
voor het eindeloze geduld en de
aandachtigen adviezen tijdens de
kleuranalyse bij
Beleef je kleur.
Het heeft me erg geïnspireerd, ik heb
er van genoten. Ook mijn zussen heeft
de kleuranalyse aangesproken. Met jou kaart
in de hand hebben we handvat om ons beter te
presenteren”.
Anneke

„Nicole, Ik wil je graag, ook namens mijn moeder, bedanken voor de inspirerende en leerzame uren die we bij jou hebben beleefd!
De subtiele manier waarop jij het aanpakt, vind ik heel bijzonder”.
Irma

„Nicole, hartelijk dank voor de gezellige middag en vooral de goede adviezen. We hebben ze meteen in de Praktijk kunnen brengen en hebben onze persoonlijke kleurenpallet aangevuld. De kreten: diep, warme, helder of gedempt zijn inmiddels bekend in verschillende winkels in Amersfoort”.
Nathalie, Manon en Sigried


„Van Beleef je kleur heb je dubbel plezier.
Het moment van de kleur-beleving zelf is spannend, bovendien krijgt kleding kopen een extra dimensie.
Ik durf meer en kijk bij kleuren waar ik me eerder niet aan waagde. Ik heb al heel wat complimenten gehad over de blauwe accessoires die ik na mijn kleurbeleving heb aangeschaft. Nicole winkelt in mijn gedachte dus altijd mee!”
Annette Verspoor

„Nicole, dank voor je advies tijdens de kleuranalyse bij Beleef je kleur, ben er blij mee. Ik stap nu zelfverzekerd elke winkel binnen en hoef niet meer te twijfelen over mijn kleding kleur keuzes”.
Mark

„Nicole, hartelijk dank voor je enthousiasme en bezielde kleuradviezen!! We hebben alle drie genoten. En het kijken, mee beleven, naar wat kleur voor een ander doet is leuk en verrassend!”
Anne de Bruin

„Nicole, ik wil je nog even hartelijk bedanken voor het uitgebreiden kleurconsult van Beleef je kleur. Ik vind dat je het met veel aandacht en zorg doet. Dankjewel en ik ga je adviezen zeker ter harte nemen!”
Saskia

„Samen met andere heb ik bij Beleef je kleur zowel een Kleur- als Stijladvies gevolgd.
Nicole nam eerst uitgebreide de tijd om te luisteren naar de Kleur- en Stijl problemen waar we tegenaan liepen. Vervolgens gaf ze ons ontzettend veel tips, zowel algemeen als persoonlijk, om rekening me te houden bij het uitzoeken van kleding of het bepalen van de juiste Kleur van de kleding.
Het Kleuradvies deed ze aan de hand van „Kleurkragen” die ze omhangt en samen bekijken we welke Kleuren je persoonlijk het beste staan.
Bij het Stijladvies had ze ons gevraagd om collages te maken van kunst/woninginrichting/ kleding/ stoffen die je aanspreken. Vervolgens bepaalde ze mede aan de hand daarvan ons Stijltype. Op haar verzoek hadden we kledingstukken meegenomen waar we over twijfelde. of juiste favoriete kledingstukken. Samen ontdekten we of het „Toppers” of „Floppers” waren en waarom dat zo is. Nicole heeft veel zicht op Kleur en Stijl en kan dat op een enthousiaste manier overbrengen. Bovendien was het erg gezellig. Ik gebruik de adviezen nog bijna dagelijks. Een echte aanrader dus!”
Femia

„Valentijn verwen in het Toon Hermans Huis. Daar heeft Beleef je kleur nu al weer twee jaar achtereen volgend aan bijgedragen. Uit de evaluatieformulieren blijkt dat we samen weer veel mensen blij gemaakt hebben. Hele enthousiaste reacties zijn ingevuld van super verwend, heel ontspannend gezellig, goed georganiseer, lekker, zeker voor herhaling vatbaar en nog veel meer.”
2012 THH Valentijn (22)